Wachtlijst voor startbijeenkomst

Er is veel belangstelling om de startbijeenkomst voor het project Casemanagement Hersenletsel bij te wonen. Je kunt je nog aanmelden maar je komt dan op de wachtlijst te staan. Mochten er plaatsen beschikbaar komen dan laten we dat direct weten.

Het project Casemanagement Hersenletsel gaat van start op woensdag 13 maart 2019 om 13.30 uur in De Zilveren Vosch in Utrecht en is rond 17.00 uur afgelopen. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met monitoring, signalering en cli├źntondersteuning van mensen met hersenletsel en die wil bijdragen aan ontwikkeling en verbetering hiervan. De middag staat in het teken van informeren, inspireren en van elkaar leren op gebied van casemanagement voor mensen met hersenletsel en hun naasten.

Inmiddels hebben zich 125 mensen gemeld en hanteren we een wachtlijst.

Aanmelden voor de wachtlijst

[wpforms id=”81″]